Terug naar het overzicht

Markus Berger

Markus Berger

Website Email

Algemeen

Social media

Fitnessprofessionals

Markus Berger

Heb jij slechte ervaringen op het gebied van personal training? Wil je eindelijk je doelen behalen door de juiste begeleiding? Wil je sterker worden of je droomfiguur creëren? Heb jij je laten gaan en heb je een paar kilo’s te veel gekregen op je heupen?
Zij het door de reden dat je gestopt bent met roken, privéproblemen, een blessure of na je zwangerschap. Dat is verder niet erg, ik ga met jou samen eraan werken de overbodige kilo’s weer kwijt te raken en samen creëren we een gezondere levensstijl. Door het opstellen van een persoonlijk voedingsschema en -trainingsschema waarbij ik jou met veel plezier ga coachen worden jouw doelstellingen bereikt. In een gratis intakegesprek bepalen we jouw momentele levenssituatie en hier passen we dan jouw persoonlijke schema’s op af.
Verder ga ik met een gezond portie plezier jou in de sportzaal motiveren en trainen.
We zullen je voortgang bespreken en we gaan regelmatig metingen en tests doen om te zien hoeveel succes we al samen bereikt hebben zodat we progressie blijven behalen en jij altijd met een glimlach naar huis gaat en tegen jezelf kan zeggen; ‘’I did it!’’
Iedereen heeft een ander doel en een ander ritme. Dus wordt er voor iedereen een persoonlijk schema gemaakt. Daarbij houd ik rekening met hoe dat past in je leven. En natuurlijk krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek. Zodat ik weet waar jouw grenzen liggen.

FIT by Markus is gevestigd in het gebouw van Ultrasport in Nijmegen-Oosterhout.
Binnen Ultrasport hebben wij de mogelijkheid de nieuwste technologie binnen de fitness te gebruiken.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
Specialisaties
  • Fitness
  • Personal trainer
  • Vrije gewichten
  • Voedingsdeskundige / diëtist
  • Core Training
Terug naar het overzicht