Terug naar het overzicht

Lavita Lifestyleclub

Lavita Lifestyleclub

Website Email

Algemeen

LaVita Lifestyleclub Fitness & Spa

LaVita is er in het bijzonder voor een grote groep mensen die er van overtuigd zijn dat “lekker in je vel zitten” meer inhoud dan alleen het wekelijks uurtje op de loopband in de sportschool of een nieuw dieet.

Dit betekent concreet: een baan die voldoende ruimte en tijd biedt om te sporten, de juiste voeding, voldoende ontspanning, lichaamsverzorging, goede nachtrust, mentale weerstand, sociale contacten en hulp bij het oplossen van allerlei fysieke belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet alles kan doen wat je wil doen.

LaVita staat voor een actieve en gezonde lifestyle. En dat alles op onder 1 dak! Onder de noemer “It takes two to tango” is iedereen die onze filosofie omarmt van harte welkom. We gaan samen met je op een ongedwongen wijze aan de slag om te ontdekken wat het beste bij jou past. Persoonlijke benadering en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo nemen wij de tijd om je persoonlijk te adviseren en ondersteunen om je persoonlijke doelstellingen te behalen en om op een gezellige en verantwoorde manier te sporten, individueel of in groepsverband. Niks moet, alles kan en mag! Zo vinden wij dat het best moet kunnen dat je na een uur inspanning even lekker tot rust komt in onze spa of een muffin eet in de lounge genietend van een lekker kopje koffie. Als de balans maar goed is.

LaVita Lifestyleclub is een plek om mensen te ontmoeten, lekker in en ontspannen of heerlijk een momentje voor jezelf. Daarom is LaVita meer dan “gewoon een sportschool”.

Fitnessprofessionals

Cindy Roelofs

WIE BEN IK?
Ik kan met zekerheid van mezelf zeggen dat ik een gepassioneerd sporter ben. Op een leuke, gezellige maar no-nonsens manier weet ik mensen enthousiast te maken, waardoor iedereen ook echt het beste uit zichzelf kan halen. Door mijn lange ervaring in de sportwereld kan ik jou helpen om jouw doelen te bereiken. Ben jij er klaar voor? Ik wil graag een gesprek met je aangaan om te kijken wat ik voor jou kan doen.

WAT IS MIJN ACHTERGROND?
Mijn liefde voor sport was al snel begonnen toen ik een jaar of 7 was en met turnen en jazz-ballet begon. Na een paar jaar ben ik een hele andere kant op gegaan en overgestapt op karate waar ik vervolgens mijn 1ste dan (zwarte band) behaald heb. Uiteindelijk ben ik zelf les gaan geven en zo heb ik mijn grootste passie gevonden:

- BodyPump (Les Mills)
- BodyCombat (Les Mills)
- RPM (Les Mills)
- XCO (Core Training)
- Cardio Fitness
- Fitvak
- Obesitas & Diabetes

WAT ZIJN MIJN SPECIALITEITEN?
- Figuurverbetering
- Motiveren en Stimuleren
- Zelfvertrouwen vergroten
- No-Nonsens trainingen

LEUK OM TE WETEN:
Gezellig met vrienden en hapje en drankje nemen, daar kan ik echt van genieten!
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A

Jasper Budding

Er is geen omschrijving van deze persoon.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
Specialisaties
  • Fitness

Brian van Verseveld

• Wie ben ik ?

Mijn naam is Brian van Verseveld, 23 jaar oud uit Amerongen.
Ik werk op het moment nu bijna 2 jaar bij LaVita en heb daarvoor ook het laatste studiejaar van mijn MBO opleiding stage mogen lopen bij LaVita.
Zelf fitness ik al meerdere jaren en haal veel plezier uit het helpen van anderen met hun fitness doelen.

• Wat is mijn achtergrond ?

MBO 4 sport en beweginscoordinator.
Fitvak A.
Fitvak B.
NASM- personal trainer opleiding.
Ook heb ik tijdens mijn MBO studie meerdere jaren mogen stagelopen bij verschillende sportscholen.
Ook heb ik een jaar stage gelopen bij een middelbaar onderwijs waar ik sportles gaf.

• Wat zijn mijn specialiteiten ?

Krachttraining
Voedingsadvies

• Leuk om te weten ?

Sinds kort ben ik begonnen met het geven van 1 op 4 personal training en wil me binnenkort ook gaan uitbreiden door het geven van 1 op 1 trainingen als personal trainer.
Ook begin ik vanaf september mijn nieuwe studie fysiotherapie om mijn kennis uit breiden.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
  • Niveau 4: Fitnesstrainer B / Personal trainer
Specialisaties
  • Fitness
  • Zumba
  • Small group training
Terug naar het overzicht