Terug naar het overzicht

Igor Gootjes

Igor Gootjes

Website Email

Algemeen

Igor Gootjes Personal Trainer & Leefstijlcoach IGOFIT

IGOFIT Personal Training & Leefstijl Studio
Het is een feit, zodra je je fysiek en mentaal beter voelt, verbetert de kwaliteit van je leven. Wanneer je goed in je vel zit, ben je beter bestand om met pieken en dalen om te gaan. Je bent in balans, je vergroot je kans op geluk en succes.

Bij IGOFIT zien we het als onze opdracht mensen fysiek en mentaal fit te maken zodat ze zelf voor die gezonde leefstijl kunnen zorgen. Dit doen wij door te inspireren, door te laten ervaren hoe leuk trainen is en door te laten zien hoe een gezonde leefstijl er in jouw geval uitziet. Bij IGOFIT zijn we ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Onze persoonlijke coaching naar een gezonde leefstijl richt zich op 3 belangrijke pijlers nl;

Training: zoek de fysieke grenzen van het lichaam op om te zorgen dat het lichaam zich wil verbeteren.

Voeding: het lichaam de benodigde voedingstoffen aanreiken om te kunnen herstellen en zich te verbeteren.

Coaching: een goede, gezellige, maar bovenal eerlijke leefstijl coach, die een realistisch programma voor je opstelt en je motiveert dat te blijven volgen.

Het afstemmen van deze pijlers op uw persoonlijke situatie, gecombineerd met het aanleren deze methode zelfstandig voort te zetten, is de enige methode die succes op de korte, maar tevens op de lange termijn garandeert.

Social media

Fitnessprofessionals

Igor Gootjes

Mijn naam is Igor Gootjes. Ik ben een ervaren Personal Trainer en coach en al ruim 15 jaar werkzaam in de sport- en fitnessbranche. Als EREPS niveau 4 plus geregistreerde Personal Trainer en leefstijlcoach heb ik mij in deze periode ontwikkeld tot een deskundige op het gebied van gezonde voeding, functioneel training en afslank- en leefstijlprogramma's.

Als Personal Trainer en leefstijlcoach kan ik je uitstekend motiveren om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Gewichtsverlies, sport specifieke training of weer gewoon gezond en fit? Met mijn persoonlijke training wordt sport ineens weer leuk en effectief!

Obese

In 2012 veranderde mijn leven compleet. Na al menig jaar in de sportbranche werkzaam te zijn Afbeeldingwerd ik in dat jaar als Personal Trainer, in dienst van het TV programma OBESE seizoen 1 van RTL4, deelnemer Elly Neve begeleiden in het behalen van haar persoonlijke doel. Haar doel, het verliezen van haar halve lichaamsgewicht in 1 jaar, werd ook mijn doel en heb haar vol overgave begeleid op gebied van BEWEGEN, gezonde VOEDING en COACHING. Het afstemmen van deze pijlers op haar persoonlijke situatie, gecombineerd met het aanleren een nieuwe leefstijlstructuur en methode zelfstandig voort te zetten, is de succesvolle methode die succes op de korte, maar tevens op de lange termijn garandeert.

Deze ervaring leidde tot de start van Personal Training & Leefstijl studio IGOFIT in december 2011. Nu een aantal jaar later is IGOFIT een begrip in de regio. Samen met mijn team hebben we al ruim 350 klanten hun doelen helpen bereiken door ze uit te dagen, grenzen op te zoeken en zich toe te wijden aan onze visie.

Trots ben ik op mijn klanten die hun vertrouwen in mijn visie hebben en zich gegeven hebben. Trots op mijn TEAM die zich in dienst stellen van de klant om hun doelen te behalen.

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU IT DOESN'T CHANGE YOU
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
  • Niveau 4: Fitnesstrainer B / Personal trainer
Specialisaties
  • Fitness
  • Personal trainer
  • Voedingsdeskundige / diĆ«tist
  • Bootcamp
  • Core Training
  • Small group training
  • Gewichtsconsulent
Terug naar het overzicht