Terug naar het overzicht

Chris Teeken

Chris Teeken

Website Email

Algemeen

Social media

Fitnessprofessionals

Chris Teeken

Hallo, ik ben Chris van CTPT. Met CTPT wil ik de mensen bereiken die op een gezonde en veilige manier willen afvallen, aankomen, fitter, sterker en/of conditioneel beter willen worden. We leven in een tijdperk waarbij informatie voor het oprapen ligt. De vraag is echter of deze informatie wel juist is en of deze past bij de wensen van de betreffende persoon. Vaak niet. Daarnaast zie je dat in situaties dat de informatie wel juist is, de meeste mensen niet weten hoe ze deze informatie kunnen implementeren in hun huidige levensstijl. Hier is begeleiding bij nodig en nu meer dan ooit.

Met de fitnesscentra zonder begeleiding gaan mensen zich onnodig schaden, behalen hun doelen bij lange na niet en ze worden ongelukkig met als gevolg dat ze stoppen met sporten.
Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom zal ik bij iedereen een nulmeting verrichten, een uitgebreid intakegesprek aangaan en een totale fysieke meting uitvoeren. Na het vergaren van deze gegevens zal ik een duidelijk en persoonlijk stappenplan opzetten. Bij het begeleiden van voeding zal er ook een over de hele week een dagboek bij gehouden moeten worden door de cliënt. Op basis van deze gegevens ga ik samen met de cliënt het traject doorlopen. Maar, hier blijft het niet bij.

Het mentale aspect van iemand begeleiden in een nieuwe stijl van leven is net zo belangrijk als fysiek iemand begeleiden tijdens het trainen. Er zijn een miljoen wegen naar Rome, allemaal met obstakels waar de cliënt mee te maken zal krijgen. Ik leer de cliënt daarmee omgaan en houd hem/haar op het juiste pad richting zijn/haar doel.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
Specialisaties
  • Personal trainer
  • Vrije gewichten
  • Core Training
  • Small group training
  • Gewichtsconsulent
Terug naar het overzicht