Terug naar het overzicht

Gilbert Holleman

Gilbert Holleman

Website Email

Algemeen

PersonalPT - Voor écht persoonlijke begeleiding!

Zoals je wellicht al weet staat PT voor Personal Trainer, oftewel een persoonlijke begeleider. Niet alleen op sportief gebied, maar ook als coach, inspirator en motivator die je in deze drukke tijden helpt om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Waarom hebben wij voor Personal Trainer dan nóg een Personal gezet, dat is toch dubbelop? Omdat wij geloven in persoonlijke begeleiding die écht persoonlijk is en niet met standaard lijstjes en oefeningen werkt. Dit doen we door te beginnen met een persoonlijke intake waarbij we er achter willen komen hoe jij bent als persoon en wat je specifieke doelen zijn.

Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een specifiek op jouw situatie toegespitst schema dat is gericht op jouw doelen. Hierbij kijken we naar de individuele mogelijkheden en eventuele beperkingen zoals bijvoorbeeld blessures of bij revalidatie na een operatie.

Het volgen van een trainingsprogramma met de ondersteuning van een eigen Personal Trainer helpt onder meer heel effectief om:

- Er beter uit te zien.
- Meer zelfvertrouwen te krijgen.
- Gedurende de dag meer energie te hebben en 's avonds beter te kunnen slapen.
- Betere gewichtsbeheersing te realiseren.
- Een positievere levenshouding te krijgen.
- Je doelen op sportief gebied te bereiken.

Wij kijken wat jouw specifieke doel is om te gaan sporten en maken daar samen met jou een persoonlijk plan voor. Op deze manier motiveren wij je en bieden wij je de persoonlijke ondersteuning zodat je op een leuke en verantwoorde manier je doelen kunt bereiken.

Persoonlijke aandacht voor het beste resultaat!

Fitnessprofessionals

Gilbert Holleman

Personal PT is opgericht door Gilbert Holleman. Hij is een sportman in hart en nieren en na meer dan 20 jaar persoonlijke fitnesservaring in diverse sportscholen en het jarenlang helpen van vrienden en bekenden heeft hij eindelijk besloten zijn kennis en ervaring nu breder te delen.

Hij is onvermoeibaar - een echte doorzetter. Het is zijn passie en hij geeft dan ook alles om anderen te helpen en motiveren om de resultaten te bereiken waar ze al zo lang van dromen. En dit alles op een leuke, gezonde en verantwoorde manier!

Hij weet ook hoe je moet trainen bij blessures en beperkingen of als ondersteuning van een herstel- en revalidatieproces. Hierdoor is hij ook een uitermate goede begeleider voor mensen die minder makkelijk bewegen, zoals 55-plussers, diabetici of mensen met een lichamelijke beperking.

Na het halen van de enige door de overheid erkende diploma’s op het gebied van Personal Training, namelijk het Fit!vak Fitnesstrainer-A en Fit!vak Fitnesstrainer-B certificaat maar ook diverse andere cursussen en workshops, heeft hij alle kennis en ervaring in huis om je op een professionele manier te begeleiden.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
  • Niveau 4: Fitnesstrainer B / Personal trainer
Specialisaties
  • Fitness
  • Personal trainer
  • Vrije gewichten
  • Bootcamp
  • Core Training
  • Small group training
  • Jeugdprogramma's
  • Ouderenprogramma's
Terug naar het overzicht