Terug naar het overzicht

Van Kasteel Wellness

Van Kasteel Wellness

Website

Algemeen

Van Kasteel Fitness

Van Kasteel Fitness® beschikt over moderne fitnessruimten, met daarin een complete lijn kracht- en cardioapparatuur. Het lidmaatschap van Van Kasteel Fitness® geeft bovendien recht op gratis FitVibe (trilplaat), koffie en Energydrank.
Dat is nog maar één van de voordelen van onze clubformule: je hebt bovendien altijd de ruimte, je hoeft nooit lang te wachten en er zijn altijd begeleiders aanwezig voor hulp en advies.

Bij Van Kasteel Fitness® telt immers: Vooral je ontspanning!

De nadruk bij Van Kasteel Fitness® ligt op cardio-fitness; dus geen zware krachtsport. Onze fitnessfilosofie gaat uit van de volgende elementen:

•Persoonlijke trainingsprogramma’s
•Zelfstandig trainen na instructietrainingen
•Indien gewenst permanente begeleiding
•Gebruik van alle faciliteiten
Afhankelijk van je eigen doel stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma voor je op, volledig afgestemd op jouw wensen: niet alleen de trainingsinhoud, maar ook de trainingstijden. Je bent vrij te trainen wanneer en hoe vaak je wilt!

Nationaal Bedrijfsfitnessplan

Van Kasteel Wellness is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 - 633 111
Fax 0513 - 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Sporten met Niet Aangeboren Hersenletsel

Een jaar na de lancering van het project Meet me @ the Gym van de Edwin van der Sar Foundation en Hersenstichting Nederland hebben de eerste Fit!vak sportcentra het keurmerk Hersenletsel behaald. Dit keurmerk biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase een sportprogramma op maat bij erkende fitnesscentra in Nederland. Ook van Kasteel is vanaf december 2014 ‘officieel’ toegankelijk voor mensen met hersenletsel. Wij garanderen een geschikte sportomgeving zonder al te veel prikkels, persoonlijke aandacht en een specifiek voor deze doelgroep getrainde begeleiding.
De instructeurs van van Kasteel zijn na een intensieve training opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn voor mensen met hersenletsel. Het project voorziet verder in een jaarlijkse bijscholing van onze instructeurs.

In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 85.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, hersenbloeding of ongeluk. Zowel lichamelijke als cognitieve problemen zijn het gevolg en kunnen een enorme impact hebben op het dagelijks functioneren. Sporten is een cruciaal middel om deze problemen aan te pakken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker dat lichaamsbeweging niet alleen ons lijf, maar ook ons brein in conditie houdt. Vanuit dat perspectief hebben de Hersenstichting en de Edwin van der Sar Foundation de handen ineen geslagen om het sporten in een fijne omgeving mogelijk te maken en mensen te motiveren om weer in beweging te komen.

Albert van Kasteel: “Een reguliere sportschool is vaak net een brug te ver voor mensen met hersenletsel. Wij willen deze doelgroep echter aanmoedigen om meer te gaan bewegen. Daarom moeten wij voor hen bepaalde drempels wegnemen en een aangepast programma aanbieden. Sporten waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij hopen dat het keurmerk hersenletsel helpt om mensen met NAH weer aan het sporten te krijgen. Dat is iets waar we als fitnesscentrum graag aan bijdragen.”

Meet me @ the Gym wordt financieel mogelijk gemaakt door een subsidie van de Vriendenloterij. Meer informatie over het project en de aangesloten fitnesscentra vindt u op www.meet-me-at-the-gym.nl

Afvallen met Diplan

"Ik zou graag mijn gewicht willen verminderen"
•Diplan helpt u hierbij.
•Behoedzaam en individueel
•Professioneel ondersteund en medisch onderbouwd
•Praktisch en succesvol op lange termijn

Wat betekent Diplan?
Het Diplanconcept omvat een specifieke en blijvende aanpak voor succesvolle gewichtsvermindering voor volwassenen en kinderen met overgewicht. Op behoedzame wijze en door professionele begeleiding worden normale gewichtcategorieën bereikt en behouden.

Met Diplan bereikt u een blijvende gewichtsvermindering in afgemeten stappen zonder terugval, jojo-effecten en zonder aanhoudende motivatieproblemen.

Daarbij bereikt u niet alleen een verbeterde levenskwaliteit en gezondheid, maar gaandeweg versterkt u ook uw zelfbewustzijn.

Voor volwassenen en kinderen staan de Diplanstudio’s en andere professionele centra die met Diplan werken geheel ter beschikking.

In geheel discrete atmosfeer en omgeving kunt u zich volledig op uw persoonlijke doel concentreren. U wordt hierin bijgestaan door een ´persoonlijke trainer´ die u begeleidt, adviseert en professionele ondersteuning geeft.

Persoonlijk overleg en de op maat afgestemde training is hier een belangrijk onderdeel van.

Elke ´persoonlijke trainer´ is hiervoor toegerust en opgeleid volgens de Diplan trainingen.

Vraag meer informatie bij Van Kasteel Training & Therapie

Diplan laat u niet alleen!

Social media

Fitnessprofessionals

Chantal de Wit

Er is geen omschrijving van deze persoon.
Kwalificaties
  • Niveau 3: Fitnesstrainer A
  • Niveau 4: Fitnesstrainer B / Personal trainer
Terug naar het overzicht